De Installatie Performance Scan (IPS) is een gestandaardiseerde manier om verbetermogelijkheden te vinden bij klimaatinstallaties in gebouwen.

De IPS is een onderzoek van alle installatieonderdelen (warmte- en koudeopwekking, regelingen, distributiesysteem, afgiftesysteem) alsmede de onderhoudscontracten. De scan verwerkt de ingevoerde gegevens tot heldere aanbevelingen en een advies op maat.

De Installatie Performance Scan zorgt voor:

  • energiebesparing.
  • minder storingen.
  • minder comfortklachten.

Hoe werkt de scan?

De scan begint met het invoeren van de basisgegevens van het gebouw en de installatie. Op basis van deze kenmerken draagt de software de benodigde vragen en de te beoordelen onderdelen aan. Het is zo altijd duidelijk welke gegevens men nog moet verzamelen. Samen met de expertise van Heijne Installatie Management geeft de scan in korte tijd een praktisch maatadvies.

De scan legt de nadruk op haalbare aanpassingen en maatregelen. Dit maakt de Installatie Performance Scan een praktisch hulpmiddel. Hiermee kunt u voldoen aan de verplichte airco-inspectie.

Maak nu een afspraak voor de installatie performance scan! Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

 

7-0