Wat is contract analyse?

Heijne Installatie Management is gespecialiseert in het beoordelen van onderhoudscontracten.
Het analyseren van uw contracten kan u veel extra kosten besparen of juist de beschikbaarheid van uw installaties verhogen. Vaak is vanuit het verleden een onderhoudscontract aangegaan welke jaarlijks wordt gecontinueerd, maar als er in de tussentijd aanpassingen aan uw installatie zijn geweest kan het zo zijn dat uw contract niet meer up-to-date is. Of heeft u wel eens nagedacht over wat gewijzigde wetgeving voor invloed kan hebben op uw contracten?
Heijne Installatie Management analyseert voor u de contracten van uw huidige leveranciers op het gebied van technische gebouwgebonden installaties.
Daarbij wordt gekeken naar het huidige prijs niveau in de markt versus de prijzen die u bij uw huidige leverancier(s) betaald. Zijn deze lopende contracten nog marktconform?
Ook wordt het contract technisch inhoudelijk getoetst “doet de leverancier wel wat is afgesproken”.
Met deze benchmark in de hand kunt u (eventueel samen met ons) het gesprek met uw huidige leverancier aangaan. Hiermee wordt voorkomen dat u bij de volgende aanbesteding of contractverlenging niet te veel betaald en dat u voldoet aan de wetgeving!

 

contract-408216_960_720

 

Interesse in de contractscan?
 Neem gerust contact met ons op!